SEO Concurrentieanalyse

Krijg waardevolle SEO-inzichten van de sites die bovenaan de Google-zoekresultaten staan. Dit is de eenvoudigste manier om een snelle en uitgebreide analyse te maken van de websites van uw concurrenten.

De vergelijkingstool voor SEO

Leer van het vergelijken van je crawls

FandangoSEO laat u uw website vergelijken met verschillende scenario's om u te helpen een realistisch idee te krijgen van waar uw website staat en wat u kunt doen om uw SEO strategie te verbeteren.

U kunt uw laatste crawl vergelijken met vorige om uw vooruitgang te volgen. Bespioneer ook de SEO-technieken van uw sterkste concurrenten om unieke inzichten te krijgen.

Waarom FandangoSEO's vergelijkingstool gebruiken?

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies. Geen enkele verplichting.

Vergelijken met vorige crawls

Bekijk de evolutie van wat u hebt gedaan op uw website door te kijken naar eerdere crawls die zijn opgeslagen in onze database. Kruis de informatie van de nieuwe resultaten van uw website met de oude, krijg opscheppen rechten en trots zijn op de vooruitgang die u hebt geboekt dankzij uw on-page SEO acties.

Vergelijk logbestanden met uw gecrawlde pagina's

Gekruiste data analyse tussen crawl resultaten en log files data laat je verifiëren of zoek bots zich gedragen op je site zoals je wenst. Met deze functie kunt u ook weespagina's detecteren. Vind snel eventuele crawl problemen en verbeter de indexeerbaarheid van uw website.

Vergelijk uw sitemap pagina's met de gecrawlde pagina's

Zet de pagina's die op je sitemaps staan af tegen de resultaatpagina's van je crawls. Identificeer SEO-kansen, sluit de minder gecrawelde pagina's uit en herstructureer ze in relevante categorieën.

Onthoud de voordelen van het optimaliseren van je sitemaps: U kent specifieke autoriteit toe aan een pagina door de navigatiediepte te verminderen, terwijl u op dat moment meer verkeer stuurt. Zorg voor overtuigende en relevante sitemaps met behulp van onze sitemap generator voor HTML en XML.

Vergelijk uw website met die van concurrenten

Bekijk hoe uw site het doet in vergelijking met uw concurrenten. U wilt begrijpen waarom ze u overtreffen op specifieke zoekwoorden, waarom ze snel het aantal ranking zoekwoorden verhogen, of hun gemiddelde positionering. Misschien passen ze een zeer agressieve interne linking strategie toe of hebben ze veel landingspagina's. Gewoon observeren, vergelijken, en acties ondernemen om hun cijfers te verslaan. Wij nodigen u uit om 1 tot 5 concurrenten te bespioneren op basis van het door u gekozen plan, of zelfs meer als u een XL plan op maat krijgt.

Voordelen van een SEO-vergelijkingstool

Ontdek waarom er concurrenten zijn die boven u staan in de Google zoekresultaten. Leer hun beste SEO strategieën en krijg unieke inzichten om uw rankings te verbeteren.

Zoek weespagina's en die pagina's gecrawld door FandangoSEO die GoogleBot niet bezoekt. Identificeer waarom dit gebeurt en neem de nodige maatregelen om al uw inhoud zoekmachine-vriendelijk te maken.

Controleer of uw SEO strategie goed werkt door crawls uit verschillende periodes te vergelijken. Identificeer eventuele problemen en los ze op voordat ze het verkeer op uw website beïnvloeden.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies
Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap