Laat uw eCommerce bedrijf groeien door uw organisch zoekverkeer te stimuleren

Het alles-in-een SEO platform om uw eCommerce groei te verbeteren. Vind de beste SEO inzichten om uw online winkel bovenaan de zoekresultaten van Google te krijgen. Wij monitoren uw SEO prestaties 24/7 om een plotselinge terugval in verkeer te voorkomen.

Overwin de grootste eCommerce SEO uitdagingen

Ontvang e-mailmeldingen voor kritieke SEO-problemen

Optimaliseer uw crawlbudget met real-time inzichten

Configureer uw geautomatiseerde crawls en waarschuwingen om de productiviteit te verhogen

Zoek en elimineer kannibalisatie van trefwoorden tussen productpagina's

Vermijd verouderde productpagina's

Zorg ervoor dat uw website klaar is voor een vlotte verkoop

Hoe kan FandangoSEO helpen uw e-commerce site?

Ontvang e-mailmeldingen voor kritieke SEO-problemen

FandangoSEO volgt uw statistieken 24/7 en stuurt uw aanpasbare e-mail notificaties om u te informeren over elke variatie. U zult SEO problemen detecteren voordat Google dat doet en zo straffen voorkomen.

Voorkomen is altijd beter dan genezen! Houd je SEO metrics goed in de gaten om elke verandering op je e-commerce site te spotten die een negatieve invloed kan hebben op je search rankings en website verkeer.

Optimaliseer uw crawlbudget met real-time inzichten

Door het uitvoeren van een Log Analyse met FandangoSEO, zult u precies zien hoe Google uw site bekijkt. De real-time weergave kunt u volgen GoogleBot de bewegingen in live. Dit stelt u in staat om eventuele crawlability problemen op te sporen en indexering problemen snel te voorkomen.

Als zoekmachines moeite hebben om uw webpagina's te bereiken, is uw inhoud in feite onbestaande op het internet. Daarom is het zo belangrijk ervoor te zorgen dat u geen crawability-problemen heeft.

Configureer uw geautomatiseerde crawls en waarschuwingen om de productiviteit te verhogen

Door het gebruik van FandangoSEO, kunt u plannen uw crawls te worden gelanceerd wanneer u maar wilt. Ook kunt u het waarschuwingssysteem configureren op basis van uw behoeften om e-mail notificaties te ontvangen met relevante metrische veranderingen. Stel het in en vergeet het!

Bespaar tijd en middelen door uw SEO taken te automatiseren. Voer diepgaande SEO audits sneller uit en verhoog uw productiviteit.

Zoek en elimineer kannibalisatie van trefwoorden tussen productpagina's

Een moeilijkheid e-commerce sites hebben te maken met de dubbele inhoud en de trefwoord kannibalisatie tussen product pagina's. Dit is vooral een uitdaging voor grote sites met honderden pagina's. Identificeer snel die delen van uw site die uw SEO prestaties kunnen schaden als gevolg van te gelijksoortige inhoud. Zorg er ook voor dat u de canonieke tags goed implementeert met FandangoSEO om dit probleem te voorkomen.

Vermijd verouderde productpagina's

Volg uw product vervaldata en zorg voor de beste UX. Maak aangepaste metrics om de inhoud met houdbaarheidsdatum moeiteloos te monitoren. Als je producten met houdbaarheidsdatum verkoopt, moet je de pagina's waarop ze verschijnen goed in de gaten houden. U wilt geen verlopen voorraad verkopen, wat leidt tot inkomstenderving en ontevreden klanten. Bovendien moet u uw crawlbudget niet verspillen aan verouderde productpagina's.

Zorg ervoor dat uw website klaar is voor een vlotte verkoop

E-commerce en marktplaatsen hebben vaak te maken met web performance problemen, voornamelijk door het enorme aantal productafbeeldingen dat ze hebben. Het is bekend dat paginasnelheid een directe invloed heeft op uw conversiepercentages. Het is van cruciaal belang om een fatsoenlijke UX te bieden en goed te ranken op Google, vooral met de nieuwste Core Web Vitals update. FandangoSEO stelt u in staat om uw Core Web Vitals prestaties te zien en elk van de metrieken (FCP, LCP, FID, en CLS) bij te houden, zodat u verbetermogelijkheden kunt vinden en uw web sneller kunt maken.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies
Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap