Vergroot uw publiek door uw nieuwssite bovenaan in de zoekresultaten van Google te krijgen

Het alles-in-één SEO platform om uw digitale uitgeverij te laten groeien. Wij monitoren uw web performance 24/7 in real-time om kritieke SEO problemen te voorkomen. Vind de beste SEO inzichten om uw nieuwssite op te laten vallen in de SERPs!

Overwin de grootste Publishers SEO-uitdagingen

Ontvang onmiddellijk bericht bij kritieke SEO-problemen

Volg de bewegingen van Googlebot in live en zorg ervoor dat het uw laatste berichten crawlt

Laat dubbele inhoud geen schade toebrengen aan uw ranking

Verhoog uw productiviteit met effectieve SEO automatisering

Rank on Top met Top Inhoud

Maak uw website sneller en zorg voor de beste UX

Hoe kan FandangoSEO uw uitgevers site helpen?

Ontvang onmiddellijk bericht bij kritieke SEO-problemen

FandangoSEO heeft een 24/7 Monitoring Systeem om elke relevante metrische verandering direct te detecteren. U krijgt e-mail notificaties, zodat u eventuele kritieke SEO problemen ASAP kunt aanpakken.

De inhoud van een nieuwssite wordt voortdurend bijgewerkt, en bijgevolg kan ook de structuur veranderen. Daarom is het van vitaal belang om elke verandering die uw SEO-prestaties kan schaden, goed in de gaten te houden.

Volg de bewegingen van Googlebot in live en zorg ervoor dat het uw laatste berichten crawlt

De Log Analyzer laat u zien hoe zoekmachines zich gedragen op uw site en uw crawlbudget besteden. Plus, met de real-time weergave, kunt u zien wat de zoekmachine bezoekt op dat exacte moment. Dit zal u helpen om eventuele crawl problemen op te sporen en te bevestigen dat uw SEO strategie effectief is.

Het is van vitaal belang ervoor te zorgen dat GoogleBot goed gebruik maakt van uw crawlbudget, vooral op grote websites zoals digitale nieuws- of tijdschriftensites.

Verhoog uw productiviteit met effectieve SEO automatisering

Plan uw crawls en volg moeiteloos uw SEO prestaties. Configureer ook de waarschuwingen om een melding te krijgen wanneer een specifieke metric verandert.

Uitgevers moeten nieuwe inhoud creëren zonder pauze, dus het automatiseren van SEO taken kan uw productiviteit aanzienlijk helpen verbeteren. FandangoSEO stelt u in staat om essentiële SEO taken te automatiseren, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke gebieden van uw werk.

Laat dubbele inhoud geen schade toebrengen aan uw ranking

Gezien de enorme hoeveelheid content die uitgevers dagelijks moeten uploaden, is het niet verwonderlijk dat een van hun grootste uitdagingen het probleem van duplicate content en kannibalisatie van trefwoorden is. 

Met de Duplicate Content Checker, kunt u direct soortgelijke inhoud vinden die uw SEO kan schaden. 

Vergeet niet dat je ook de correcte implementatie van de canonieke tags moet onderzoeken.

Rank on Top met Top Inhoud

Door gebruik te maken van de NLP Content Ideation functie, krijgt u trending content ideeën om effectieve onderwerp clusters te bouwen. Bovendien krijgt u ook een lijst van trefwoorden die u moet gebruiken om bovenaan in Google te komen.

Digitale uitgevers moeten altijd vooroplopen in wat hun klanten zoeken. In die zin moet u met de spannendste onderwerpen komen voor uw lezers.

Maak uw website sneller en zorg voor de beste UX

Door gebruik te maken van FandangoSEO, kunt u de prestaties van Core Web Vitals meten en elk metrisch type bijhouden (FCP, LCP, FID, en CLS). Bovendien kunt u een specifieke pagina testen om te identificeren of het optimalisatie vereist.

Digitale uitgevers hebben vaak te maken met prestatieproblemen door de hoeveelheid content die ze elke dag uploaden. Een fatsoenlijke laadsnelheid van de pagina is van vitaal belang om een goede pagina-ervaring te bieden en hoog te scoren in de SERP's.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies
Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap