Maximaliseer uw kleine zakelijke SEO

Het alles-in-een SEO platform om uw kleine bedrijf te laten groeien. Controleer eenvoudig uw website en krijg veel SEO-inzichten om bovenaan in de zoekresultaten van Google te komen. Verhoog het verkeer op uw website en verbeter conversies met de beste SEO-praktijken.

Overwin de grootste SEO-uitdagingen voor kleine bedrijven

Bescherm uw website tegen een plotselinge daling van de ranking met constante monitoring

Verbeter de crawlbaarheid van uw website en verhoog de online zichtbaarheid van uw merk

Verhoog de productiviteit van uw kleine bedrijf

Verbeter uw lokale zoekresultaten en krijg meer klanten

Rank on top van de SERPs met top inhoud

Maak uw website sneller en krijg betere conversies

Hoe kan FandangoSEO uw kleine bedrijf helpen?

Bescherm uw website tegen een plotselinge daling van de ranking met constante monitoring

FandangoSEO houdt meer dan 250 metrieken bij en stuurt u een e-mail notificatie over relevante metrische veranderingen. Op deze manier ontdekt u eventuele SEO problemen voordat zoekmachines dat doen en voorkomt u plotselinge ranking of verkeersdaling.

Web monitoring is essentieel om kritische SEO problemen op te sporen voordat het de prestaties van uw site beïnvloedt. Er zijn echter zoveel metrieken die SEO beïnvloeden dat het niet eenvoudig is om ze handmatig te controleren.

Verbeter de crawlbaarheid van uw website en verhoog de online zichtbaarheid van uw merk

Het uitvoeren van een log analyse met FandangoSEO stelt u in staat om precies te zien hoe zoek bots uw pagina's crawlen. U zult in staat zijn om te controleren welke pagina's het meest door hen worden bezocht of als er pagina's onopgemerkt blijven.

Wij maken de loggegevens eenvoudig te begrijpen met prachtige grafieken en tabellen, zodat u snel verbetermogelijkheden kunt ontdekken.

Verhoog de productiviteit van uw kleine bedrijf

Gebruik FandangoSEO om uw crawls periodiek in te plannen. Pas het waarschuwingssysteem aan om e-mailmeldingen te ontvangen volgens uw behoeften.

Wij weten dat het optimaliseren van uw site om hoog in Google te scoren tijd en moeite kost. Toch kunt u uw werk veel overzichtelijker maken met SEO automatisering.

Lokale SEO

Verbeter uw lokale zoekresultaten en krijg meer klanten

Lokale SEO is essentieel voor kleine bedrijven met een fysieke aanwezigheid. Om hierin te slagen, moet je werken aan bepaalde vitale SEO elementen, zoals schema (local business structured data) of meta tags.

FandangoSEO stelt u in staat om direct uw schema, meta titels, en meta beschrijvingen te controleren, naast vele andere metrics. Krijg een lijst van unieke inzichten en tips om uw lokale zoekresultaten te verbeteren!

Rank on top van de SERPs met top inhoud

SEO-inhoud kan veel verkeer naar uw website leiden, maar u moet het wel strategisch aanpakken.

Door gebruik te maken van FandangoSEO's NLP ideation tool, vindt u de onderwerpen die uw doelgroep het meest interesseren. Bovendien helpt de tool u uw teksten te optimaliseren door relevante trefwoorden te suggereren.

Maak uw website sneller en krijg betere conversies

FandangoSEO meet en volgt de Core Web Vitals prestaties, zodat u eventuele kritieke problemen kunt detecteren. Zorg moeiteloos voor de beste pagina-ervaring door het monitoren van elke CWV's metriek (FCP, LCP, FID, en CLS).

Statistieken tonen aan dat de snelheid van websites een directe impact heeft op het conversiepercentage. Daarom moet u speciale aandacht besteden aan uw webprestaties.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies
Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap