Begrijp uw architectuur

Visualiseer de structuur van uw website om de interne linkstructuur te begrijpen en te optimaliseren. Dankzij onze gedetailleerde grafieken kunt u gemakkelijk de navigatiediepte in beeld brengen, de in- en uitlinks naar uw hoofdpagina's identificeren, met ankertekst, en de wees- en niet-geïndexeerde pagina's vinden.

Zorgen voor een sterke website architectuur

Alvorens een website op te bouwen, moeten we ons doel begrijpen, plannen hoe we onze doelen zullen bereiken met de juiste websitestructuur en de distributie van de pagina's vooraf testen. Deze eerste studie is van cruciaal belang als we zowel gebruikers als zoekmachines een zeer uitgebreid navigatiepad willen bieden.

De eerste stap is het begrijpen van de betekenis van uw pagina's om alle inhoud te categoriseren en te distribueren om een slimme klantenreis te bieden. Als de website niet correct is verhoogd, moet u deze later aanpassen door de interne linkstructuur te wijzigen en veel tijd te verspillen.

Hoe definieer ik de website architectuur?

Vergeet niet dat een mooi gebouwde webpagina verschillende niveaus van navigatie zal presenteren, met de belangrijkste en meest aansprekende pagina's - d.w.z.: categorieën - bovenaan (gelinkt vanaf de startpagina), en de minder belangrijke pagina's die gelinkt zijn aan en gesplitst naar thema. Net als een omgekeerde boom, of een bedrijfsorganogram:

De architectuur van een website vertelt de zoekmachines hoe goed u uw pagina's met elkaar verbindt en welke autoriteit u toekent aan specifieke categorieën en producten of diensten, afhankelijk van de links die u ontvangt: Hoe hoger ze op je kaart staan en hoe meer relevante links ze ontvangen, hoe meer autoriteit ze krijgen. U wilt uw pagina's groeperen op thema's en subonderwerpen, ze linken vanuit hun overeenkomstige categorieën en links kruisen tussen soortgelijke producten of diensten. De sleutel is om ervoor te zorgen dat alle pagina's in een paar klikken gevonden kunnen worden en dat u de relevantie van het bezoek van de gebruiker verhoogt.

Wat kan FandangoSEO voor mijn architectuur betekenen?

 • Gedetailleerde grafieken
  Dankzij onze visuele architectuurkaarten kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen van de echte architectuur van uw website. Met deze interactieve kaart kunt u ontdekken hoe u uw strategische pagina's met elkaar verbindt of welke pagina's minder gezag krijgen en met meer en betere links moeten worden geduwd.
 • Verminder de navigatiediepte
  We tonen u het aantal pagina's per navigatieniveau zodat u een lijst krijgt van de pagina's die met te veel klikken bereikbaar zijn. Verplaats deze naar een hoger niveau door sitemaps aan te maken met onze tool, of koppel ze aan gerelateerde categorieën die je in een paar klikken kunt vinden. U kunt de wijzigingen in uw architectuur controleren met de vergelijkingstool door te kijken naar eerdere crawls.
 • Identificeer inlinks en outlinks
  Verken het linkprofiel van uw hoofdpagina's met onze zoekbalk. Introduceer de URL's die u wilt bestuderen om de inkomende links en de outlinks te verkrijgen. We laten u deze zoekopdracht aanpassen om een nauwkeuriger resultaat te krijgen, afhankelijk van uw strategische behoeften en nieuwsgierigheid.
 • Vermeld de ankerteksten
  Wij bieden u deze toegevoegde waarde, alles op dezelfde plaats zonder schakelplatformen. Met onze tool kent u de belangrijkste ankerteksten die gebruikt worden om naar uw pagina's te verwijzen voor zowel interne als externe links. Als u deze informatie op voorhand hebt, kunt u Google-pinguïnboetes voorkomen.
 • Zoek wees- en niet-geïndexeerde pagina's
  Vergelijk de architectuurkaarten van uw crawls met het resultaat van de Log Analyzer om de pagina's te vinden die niet meer gelinkt zijn vanaf uw website. U kunt ook de pagina's detecteren die Google niet heeft geïndexeerd, maar die wel relevant zijn voor uw SEO-strategie. Op deze manier kunt u eventuele aanpassingen maken, zoals het genereren van HTML-sitemaps of het verversen van de XML-sitemaps.

Visualiseer de structuur van uw website met FandangoSEO om uw interne linkstructuur te begrijpen en te optimaliseren.

Uw site structuur kan ruïneren of verbeteren van SEO

Maak er zeker van dat je een geweldige hebt met FandangoSEO...

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies. Geen enkele verplichting.

Gratis aan de slag

Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap