Voer regelmatig SEO-audits uit

Wat zijn de voordelen van het uitvoeren van een SEO-analyse?

Met behulp van een crawler zoals FandangoSEO om een SEO-analyse uit te voeren, kunt u een duidelijk beeld krijgen van de architectuur van uw website. Op deze manier kunt u uw interne linkstructuur aanpassen om uw SEO-prestaties te verbeteren. Een ander groot voordeel is dat het kruipen van uw site u helpt bij het opsporen van obstakels die het voor GoogleBot moeilijk maken om uw webpagina te crawlen. Log Analyzer is de beste manier om te weten hoe zoekmachines precies met al uw pagina's omgaan.

Logboek Analyzer

FandangoSEO's Log Analyser geeft u de informatie over GoogleBot Hits. Leer welke pagina's het meest bezocht worden door zoekmachines en het gemiddelde aantal keren dat ze elke pagina per dag bezoeken. Besteedt GoogleBot het kruipende budget op de juiste manier? Zo niet, dan is het tijd om actie te ondernemen en de nodige veranderingen door te voeren die voldoen aan uw SEO-doelstellingen.

Kruipfouten

Helaas zijn er nogal wat soorten fouten die ervoor kunnen zorgen dat GoogleBot uw site niet soepel kan crawlen. Ze kunnen niet alleen uw SERPs ranking positie schaden, maar het kan ook voorkomen dat de pagina's van uw waardevolle site worden geïndexeerd. Gebruik onze tool om eventuele kruipfouten snel en gemakkelijk op te sporen!

Bewaak uw SEO-prestatiegeschiedenis

Google Analytics en Google Search Console zijn essentiële SEO-tools om de prestaties van een website te monitoren. SEMrush en SISTRIX zijn twee andere nuttige toepassingen om de gemiddelde positie van uw site op de SERP's en uw positie in de trefwoordenlijst in de tijd te controleren. FandangoSEO's integraties laten u toe om al deze historische gegevens te volgen en deze informatie ook te verkrijgen via de PageTypes en secties van uw site.

Vergelijkende analyse

We hebben ook een krachtige functie om de kruipen die je tot nu toe hebt gelanceerd te vergelijken. Selecteer twee willekeurige crawls om gedetailleerde vergelijkende rapporten te verkrijgen. Controleer meer dan 250 SEO-metingen om te zien of de wijzigingen die op uw website worden toegepast gunstig zijn of niet. Het is iets wat je ook kunt doen met je logbestanden.

Controleer of uw SEO strategie uw website helpt of doodt met FandangoSEO.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies. Geen enkele verplichting.

Gratis aan de slag

Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap