Duplicaat inhoud checker

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om identieke of soortgelijke inhoud binnen een website te detecteren. FandangoSEO's duplicate content checker helpt u de inhoud van uw website diepgaand te analyseren.

Waarom heb je de Duplicate Content Checker nodig?

Vermijd indexeringsproblemen veroorzaakt door dubbele pagina's

 

Duplicate content wordt gedefinieerd als blokken van aanzienlijke omvang die herhaaldelijk voorkomen, hetzij binnen hetzelfde domein, hetzij tussen verschillende sites.

Het hebben van dezelfde of zeer vergelijkbare inhoud op verschillende pagina's leidt vaak tot indexeringsproblemen. Daarom moet je ze goed in de gaten houden en regelmatig SEO content audits">SEO content audits uitvoeren. FandangoSEO is de eerste en enige SEO tool op de markt van vandaag die u de dubbele inhoud binnen uw site laat zien.

Waarom de FandangoSEO Duplicate Content Checker gebruiken?

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies. Geen enkele verplichting.

TreeMap

Zie in een oogopslag de gebieden van uw site die dubbele of sterk gelijkende inhoud hebben. De app toont u het percentage dubbele inhoud tussen uw pagina's. Op deze manier detecteert u direct de pagina's die verbetering behoeven of canonieke tags nodig hebben.

Optimaliseer de pagina's met een hoog en gemiddeld risico op duplicatie en maak een einde aan duplicate content problemen.

Segmentatie op maat

Op FandangoSEO, kunt u zien het risico van dupliciteit uw pagina's hebben door segmenten. Controleer het percentage van de gelijkenis van uw inhoud per pagina type, sectie, en pagina diepte niveau. Op deze manier weet u waar te beginnen, en zult u gemakkelijk de bron vinden die dupliciteit problemen veroorzaakt op uw site.

Gebruik de filters om het risico op duplicatie van een bepaald paginatype, een bepaalde sectie of een bepaald paginadiepteniveau weer te geven . Dit is vooral handig wanneer u wijzigingen aanbrengt of werkt aan een bepaald deel van uw site.

Probeer het 14 dagen gratis uit.

Volledige toegang tot al onze functies
Pijl omhoog

Voordat je gaat...

Als u geen tips en updates van FandangoSEO wilt missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

+5000 SEO vertrouw ons, word lid van de gemeenschap